Wie is Van der Sluijs De Retailjurist?

foto-hansVan der Sluijs De Retailjurist is een juridisch adviesbureau dat sedert 1 april 2010 operationeel is. De Retailjurist is opgericht door mr A.J.J. (Hans) van der Sluijs. De afgelopen 9,5 jaar heeft Hans als commercieel bedrijfsjurist gewerkt bij een van de grootste retail service organisaties van het land. In de retailbranche kan Hans dan ook de grootste juridische toegevoegde waarde leveren.

Voordat Hans in de retailbranche werkte, was hij jaren als juridisch adviseur werkzaam. Dit deed Hans in de accountancy, alsmede daarvoor op franchisebasis als zelfstandige. Beide echter gericht op het MKB. Hans beschikt derhalve ook over een grote ervaring in het MKB.

Het juridisch werkterrein waarop Hans zich de afgelopen jaren heeft bevonden is zeer breed. Dat maakt dat Hans voor zeer veel juridische onderwerpen uitstekend kan functioneren als de juridische huisarts. En net zoals een goede huisarts voor specialistische vragen een specialist in zal schakelen, zal Hans als de juridische huisarts uiteraard zorgen dat specialistische juridische vragen zullen worden beantwoord door een juridisch specialist, zonder dat u daar zelf iets voor hoeft te doen. De uitgebreide ervaring leert overigens dat Hans rond de 90% van uw vragen zelf zal kunnen oplossen. U krijgt dus uw eigen bedrijfsjurist, zonder de vaste lasten, maar wel met de meeste flexibiliteit en dat tegen aantrekkelijke tarieven! 

Nieuwsgierig geworden? Neem vrijblijvend contact op met Van der Sluijs De Retailjurist.